Tirsdag – fredag kl. 11:30–15:00 & ONSDAG – torsdag fra 16:30–20:00
Et eller to kunstværker passer godt til den lille sult og tre kunstværker svarer til et fuldt måltid.
Alle retter serveres med vores hjemmebagte surdejsbrød og smør
Spicy Tuna | 85 kr. |
Frisk tun – citrus – kimchi – vilde urter | |
Goya | 75 kr. |
Let røgede håndpillede rejer – agurk – kartofler – urtemayo – sprød pani puri | |
Nordisk laks | 75 kr. |
Flamberet laks – blåbær i mørk øl – peberrod – rygeost – urter | |
Frilandsgris fra Rosenbeck | 85 kr. |
Gris fra Rosenbeck – jordskok – syltede æbler – poppede svær – urter | |
Rødbedecarpaccio | 75 kr. |
Bagte beder – syltede græskar – burrata fra La Treccia – sprøde græskarkerner – urtemayo | |
Hvid fisk fra kyst | 85 kr. |
Bagt hvid fisk – variation af græskar – muslingesauce – grøn olie – sprødt | |
Blomkål | 75 kr. |
Ovnbagt blomkål – brunet smør med soja og mandler – blomkålscreme – sprød tapioka – urter | |
Friteret bønnebøf | 85 kr. |
Bønnebøf – syltede svampe – sojamandler – syrnet yoghurt – sauce romesco – urter |
Serveres kl. 10:00–16:00 og 16:30–20:00
Udvidet morgenmad | Serveres tirsdag–fredag kl. 10.00–11.30 | 155 kr. |
Hjemmebagt surdejsbolle, ost, marmelade, koldrøget laks med friskost rørt med urter, pålæg fra Rosenbeck, kage | |
Hjemmebagt surdejsbolle | 68 kr. |
Serveres med Årtidernes Ost fra Arla Unika, smør og hjemmelavet marmelade | |
3 danske oste | 145 kr. |
Serveres med oliven, sojamandler, hjemmelavet marmelade og vores hjemmebagte surdejsbrød og smør | |
Hjemmelavet hummus | 125 kr. |
Serveret med gulerødder, papadums og vores hjemmebagte surdejsbrød og smør | |
Fritter | 65 kr. |
Sprøde fritter serveret med kimchimayo |
SERVERES LØRDAG OG SØNDAG FRA 10:00 TIL 15:00
220 kr.
Start din brunch med et glas cava eller et glas frisk mimosa: 70 kr. / 328 kr.
Kl. 10.00-15.00
Hjemmebagt surdejsbrød med smør | 50 kr. |
Sprød kylling med salat, chips og ketchup | 85 kr. |
Pommes frites med ketchup | 65 kr. |
SERVERES LØRDAG OG SØNDAG FRA 10:00 TIL 15:00
120,-