Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Forside

Kunsten Business

Træd ind i en eksklusiv kreds af erhvervsfolk med mulighed for at styrke dit netværk, brande virksomheden og samtidig få en masse store oplevelser med international anerkendt kunst og arkitektur, både for dig og medarbejderne. Kunsten Museum of Modern Art er tegnet af den verdensberømte, finske arkitekt Alvar Aalto og regnes for at være ét af landets smukkeste museer. Som medlem af Kunsten Business kan du holde dine egne arrangementer i vores smukke bygning, og du bliver inviteret til en række helt unikke arrangementer.

Vil du vide mere om Kunsten Business?

Vil du vide mere om Kunsten Business?

"Vi oplever samarbejdet med Kunsten er topprofessionelt, hvor der er høj grad af service, fleksibilitet og velvilje til at give os som samarbejdspartner den rigtige løsning. Som medlem af Kunsten Business bliver vi desuden inviteret til en række arrangementer, der altid giver en masse spændende indsigter og udfordrer vores opfattelse af kunsten. Endvidere er der gode muligheder for at netværke med andre forretningsforbindelser og kunstinteresserede. Kunstens rammer er helt eminente, og indholdet er altid af høj kvalitet. Vi er stolte af invitere samarbejdspartnere på Kunsten til et møde i deres lokaler. Der er altid 100% styr på det hele."

 

Søren Ehlert, advokat og ejerpartner, HjulmandKaptain (Kunsten Executive)

 

 

”Vi har stor glæde af at være en del af Kunsten Business. Konkret giver det os mulighed for at deltage i en række arrangementer og meget forskellige oplevelser med kunst og kunstnere - i dygtigt samarbejde med husets medarbejdere.
 
Kunsten er fantastisk god til at skræddersy oplevelser for vores medarbejdere, for eksempel under Summer Lounge og Store Badedag. Vi ønsker generelt at bakke op om det lokale kulturliv – og vi er enige om, at vores medlemskab har flyttet vores opfattelse af, hvad huset kan. For det kan bare noget! - også for dem som ikke normalt ser sig selv som kunstinteresseret.
 
Vi bruger også Kunsten til interne møder, og når vi skal give vores samarbejdspartnere en oplevelse, der er ud over det sædvanlige. Kunstens ledelse og medarbejdere formår at skabe en unik og altid imødekommende atmosfære - vi føler os altid velkommen i Aaltos mesterværk, som én af landets smukkeste bygninger inden for kunst og kultur.”

 

Elsebeth Lykkegaard, Communications Director, Fibertex Personal Care (Kunsten Community)

Kunsten Business Superidealister

Kunsten Business Idealister